Aanmelden commissies


Als lid van S.V. Caduceus heb je de mogelijkheid lid te worden van een van onze commissies. Binnen een commissie heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op sociaal vlak, maar ook als professional. Je leert specifieke vaardigheden zoals het leiden van een vergadering, het organiseren van bijeenkomsten en het plannen van activiteiten. Een leuke en leerzame toevoeging aan je verenigingsleven, waar je een hoop plezier aan overhoudt!


Enthousiast geworden? Meld je aan! Dit doe je via de onderstaande knop. 

Mocht je twijfelen of vragen hebben: stel ze gerust.

KasCie

Created with Sketch.

De leden van deze commissie voeren de controle van de financiƫn uit. De quaestor zal de financiƫn inzichtelijk maken, waarna de commissie kijkt of de boekhouding daadwerkelijk goed gedaan is.

EducaCie

Created with Sketch.

Er worden per jaar minimaal 3 thema-avonden georganiseerd die bijdragen aan een verbreding of verdieping van de verpleegkundige beroepsontwikkeling. De leden van deze commissie mogen deze avonden geheel zelf invullen en organiseren.

SoCie

Created with Sketch.

Er worden per jaar minimaal 3 borrelavonden georganiseerd die gericht zijn op gezelligheid en verbinding. De leden van deze commissie mogen deze avonden geheel zelf invullen en organiseren. 

PromoCie

Created with Sketch.

De leden van deze commissie zijn verantwoordelijk voor de promotie en het vergroten van de bekendheid van S.V. Caduceus. Zij nemen het voortouw in de communicatie naar de buitenwereld en zorgen er bijvoorbeeld voor dat Facebook en de website up-to-date blijven. 

OpCie

Created with Sketch.

De leden van deze commissie zijn helemaal vrij in wat zij organiseren. Er wordt verwacht dat er minimaal 1 activiteit per collegejaar wordt georganiseerd.